Hlavní obsah

Může vůbec někdy takovou sumu utratit? Real nabízí Hazardovi pohádkový plat

Madrid/Londýn/Praha

Že Real Madrid o Edena Hazarda hodně stojí, to není žádné tajemství. A ačkoli sám hráč stále odmítá o možném přestupu mluvit s tím, že se chce soustředit na Chelsea a její boj o Ligu mistrů jak v rámci Premier League, tak i v rámci Evropské ligy, i z jeho strany je předpokládán velký zájem do španělského klubu v létě přestoupit. A měl by se tam pohádkově. Real mu podle The Sun nabízí ohromujících 400 000 liber (bezmála 12 milionů korun) týdně, a to po zdanění!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Eden Hazard z Chelsea během utkání čtvrtfinále Evropské ligy

Článek

Čtyři sta tisíc liber je pořádná suma. Za rok by si pak Hazard přišel na více než 20 milionů liber, tedy nějakých 600 milionů korun. A to nemluvíme o bonusech. Týden co týden by si tak mohl kupovat drahá auta, za rok by zvládl nechat postavit pěknou řádku hodně luxusních domů.

Chelsea už uvedla, že svému svěřenci nebude stát cestě v plnění jeho snu, a to i přesto, že v příštích dvou přestupových oknech nesmí nakupovat žádné hráče a bude tak za Hazarda muset najít náhradu ve vlastních řadách.

Osmadvacetiletého záložníka chce pustit za cenu kolem 100 milionů liber. Případný nákup Belgičana se tak Realu pořádně prodraží a není tedy divu, že madridský klub do jeho smlouvy chce dát výkupní klauzuli v závratné výši 250 milionů liber.

Reklama