Hlavní obsah

Kapitán zůstává! Můj sen je ukončit v Realu kariéru, tvrdí Ramos

Madrid/Praha

Všechno je jinak! Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos neodchází ze španělského klubu. Navzdory spekulacím ohledně možného přestupu do Číny ve čtvrtek na tiskové konferenci oznámil, že v klubu hodlá zůstat.

Foto: Susana Vera, Reuters

Sergio Ramos

Článek

Prezident Realu Madrid Florentino Perez sice před nedávnem potvrdil, že ho Sergio Ramos požádal, aby mohl zadarmo odejít do čínské Superligy, ale sám hráč nyní uvedl, že se nikam nechystá.

„Jsem tu, abych vyjasnil nějaké věci a tohle je nejlepší způsob, abychom mohli ukončit debaty probíhající v médiích," zahájil Ramos tiskovou konferenci. „Je pravda, že jsem měl nabídku z Číny na stole, nebudu o tom lhát," potvrdil zájem z Asie.

Vzápětí ale popřel, že by o změnu působiště stál. „Je velký rozdíl mezi tím nabídku dostat, a tím chtít ji přijmout," dodal.

„Nechci odejít z Realu," striktně smetl ze stolu všechny spekulace o jeho přání týkající se přesunu do Číny. „Můj sen je ukončit tu kariéru. Vždycky jsem to říkal."

„I prezident by vám to řekl. řekl by vám, že bych nikdy neodešel. Že bych byl dokonce připraven hrát tu zadarmo," naznačil Ramos, jak silný má k Realu vztah.

Reklama