Hlavní obsah

Do madridských domů Zidana a Isca se vloupali zloději

Potřetí během týdne se do domů madridských fotbalových hvězd vloupali zloději. Nejnovějšími oběťmi byli v úterý večer trenér Realu Zinédine Zidane a jeho svěřenec Isco, kteří v té době nebyli doma. Další podrobnosti vloupání nejsou známy.

Foto: Sport.cz

Zinédine Zidane má problém. Dům kouče fotbalového Realu Madrid vykradli zloději.

Článek

Neznámí pachatelé se vloupali do vily Zidana poblíž centra města, trenér a bývalý hráč klubu je ale v současnosti na dovolené. Záložník Isco byl zase v době vniknutí zlodějů do domu na madridském předměstí Pozuelo de Alarcón se španělskou reprezentací.

Už minulý pátek byla během kvalifikačního zápasu proti Faerským ostrovům přepadena rodina španělského reprezentanta Álvara Moraty z Atlética. Dva ozbrojení a maskovaní muži pronikli do jeho madridské vily, kde v té době byla pouze fotbalistova manželka a jejich jedenáctiměsíční dvojčata. Moratova rodina vyvázla z přepadení bez zranění, lupiči si odnesli věci neupřesněné hodnoty.

K vloupání do domů slavných fotbalistů v době jejich nepřítomnosti dochází ve Španělsku, Itálii, Anglii či Francii relativně často. Například letos v únoru byl obětí jiný hráč Realu Karim Benzema. Vedení madridského velkoklubu hráče varovalo, aby svá sídla neukazovali na sociálních sítích.

Reklama

Související témata: