Hlavní obsah

Hazard se dočkal vysněného přestupu. Na tiskovce vtipkoval o prvním odmítnutí, které v Realu zažil

Madrid/Praha

Edena Hazarda na stadionu Santiago Bernabéu vítalo ve čtvrtek podle BBC Sport 50 000 fanoušků. Belgická hvězda, která v Realu podepsala pětiletý kontrakt, se s diváky přivítala v dresu Realu v tradiční bílé barvě. „Chci se pokusit stát se nejlepším hráčem na světě, ale nejdřív chci být v nejlepším týmu na světě,“ řekl Hazard později na tiskové konferenci, kde také přiznal, že už v Bílém baletu zažil první odmítnutí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Edena Hazarda vítali na fanoušci na stadionu Santiago BernabéuVideo: sntv

 
Článek

Hazard při představení neměl na bílém dresu číslo, pouze jméno. A desítku, kterou nosil v Chelsea, ani nedostane - tu už totiž v Realu nosí někdo jiný, Luka Modrič.

„Měl jsem to štěstí a mluvil s Modričem skrze Kovačiče, z legrace jsem se ho zeptal, jestli mi nechá desítku a on řekl, že ne," vtipkoval Hazard. „Číslo pro mě není podstatné."

Foto: Profimedia.cz

Eden Hazard se poprvé představil v dresu Realu Madrid

Nejlepší chvíle

Real chtěl Hazarda získat už loni po světovém šampionátu, což potvrdil i sám hráč, podle něj je ale nyní ten „ideální čas", aby se ke španělskému klubu připojil.

„Nemyslím ,že je pozdě. Je mi 28 let, teď je to pro hráče ta nejlepší chvíle," tvrdí Belgičan, který přiznal, že hrát za Real byl jeho sen od dětství.

A těší se i na spolupráci se Zinédinem Zidanem. „Každý ví, že Zidane byl můj idol, když jsem vyrůstal. Že je v Realu trenérem, to byl důležitý faktor, ale ne jediný. Už jsem tu chtěl hrát."

Reklama