Hlavní obsah

Scéna jako z hororu. Španělský fotbalista dostal kopačkou do obličeje. Hříšník plakal

La Coruňa/Praha

Krev, slzy a transport do nemocnice. Nepěknou scénu nabídl úvodní duel finálového klání play off druhé španělské ligy o postup mezi elitu. Deportivo La Coruňa přivítalo na domácím hřišti klub Real Mallorca a hosté čtvrteční zápas už od 41. minuty dohrávali o deseti. Marc Pedraza skluzem sestřelil jednoho z domácích fotbalistů tak nešťastně, že ho s tržnou ranou v obličeji odvezli zdravotníci rovnou do nemocnice. La Coruňa si do odvety odvezla výhru v poměru 2:0.

Španělský fotbalista utrpěl krvavé zranění

 
Článek

Na 41. minutu úvodního souboje o postup mezi španělskou elitu nebude vzpomínat v dobrém fotbalista klubu La Coruňa Alex Bergantinos. V souboji s hostujícím Pedrazem došlo na nejhorší, když druhý jmenovaný Bergantinosovi skluzem zajel kopačkou přímo do obličeje.

Diváci na Estadio Riazor sledovali scénu jako z hororu. Krev v obličeji domácího borce nevěstila nic dobrého. Hříšník Pedraza věděl, že je zle. Za hrubý zákrok si vysloužil červenou kartu. S vědomím toho, co způsobil, držel se za hlavu, plakal a snažil se zjistit, jaký je zdravotní stav jeho soupeře.

Po utkání dorazila z nemocnice uklidňující zpráva. Zranění není vážné. Pedraza si ale kvůli karetnímu trestu odvetu nezahraje. Ta je na programu v neděli na hřišti Realu Mallorca a domácí budou dohánět dvougólové manko.

Reklama

Související témata: