Hlavní obsah

Skandál bývalé hvězdy Realu Madrid. Suspendovali ji kvůli videu s erotickým obsahem

Ve Španělsku se rozhořel skandál! Bývalý fotbalista Realu Madrid Víctor Sánchez byl odvolán z pozice hlavního kouče druholigové Málagy. Na internet uniklo v úterý večer video se sexuálním obsahem, na němž je populární trenér zachycen. Sánchez vedl několik španělských týmů včetně La Coruni a Betisu. Koučoval i řecký Olympiakos. Trenér Sánchez nyní mluví o vydírání a věc předal policii. Prezident klubu na celou situaci zareagoval bizarním prohlášením.

Foto: Miguel Vidal, Reuters

Bývalý Fotbalista Deportivy La Coruňa a Realu Madrid Víctor Sánchez (vpravo) byl dočasně odvolán z pozice hlavního trenéra Malagy. Archivní foto

Článek

Málaga, které aktuálně patří 16. příčka ve druhé španělské lize, dočasně odvolala z pozice hlavního trenéra Víctora Sáncheze. Může za to video se sexuálním obsahem, které se začalo šířit na sociálních sítích.

Bývalý pravý záložník Realu Madrid a Deportivy La Coruňa se nechal slyšet, že se stal obětí vydírání a celou záležitost bude řešit s policií. „Sdílení důvěrného obsahu jakékoliv osoby bez jejího souhlasu je trestným činem. Děkuji za pochopení a za důvěru," obsahuje mimo jiné prohlášení Sáncheze na sociální síti Twitter.

Oficiální vyjádření k situaci vydal i klub, který informoval veřejnost, že kouč bude během probíhajícího vyšetřování suspendován do té doby, než bude celá záležitost vyřešena a policejní vyšetřování bude uzavřeno.

Aby toho pro španělského kouče nebylo málo, olej do ohně přilil prezident a majitel klubu Abdulláh Al Thání. Ten kouče Malagy obvinil ze lži. „Myslíš si, že ti pomůže, když budeš všem kolem sebe lhát? Buď silný a řekni, že si prostě udělal chybu," napsal Katařan na twitteru.

Reklama

Související témata: