Hlavní obsah

Další rána pro Bílý balet! Hazard si obnovil zranění pravého kotníku a Realu bude chybět

Praha

Fotbalisté Realu Madrid se znovu budou muset obejít bez zraněného záložníka či útočníka Edena Hazarda. Devětadvacetiletý Belgičan si podle klubového webu obnovil v sobotním utkání proti Levante zranění pravého kotníku. Přibližná délka jeho absence je zatím nejasná, s jistotou ale příští týden zmešká úvodní osmifinálový duel Ligy mistrů s Manchesterem City a ligové "El Clásico" s Barcelonou.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Eden Hazard bude Realu Madrid chybět.

Článek

"Bílý balet" získal Hazarda loni v červnu z Chelsea za 100 milionů eur (přes 2,5 miliardy korun). Vinou zranění ale dosud nastoupil jen do 15 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil jeden gól.

Belgický reprezentant nejprve kvůli zranění stehenního svalu zmeškal úvod sezony a v listopadu utrpěl únavovou zlomeninu v pravém kotníku, která ho vyřadila ze hry na dva a půl měsíce. Po návratu stihl naskočit pouze do dvou ligových duelů.

"Los Blancos" v nich navíc kvůli remíze 2:2 se Celtou Vigo a prohře 0:1 s Levante promarnili tříbodový náskok na Barcelonu, která rázem před Realem vede ligu o dva body.

"Poté co jsme ztratili pět bodů, víme, že doma musíme Barcelonu porazit. Uděláme, co bude v našich silách, ale nejprve nás čeká Manchester. Uvědomujeme si důležitost obou utkání. Pokusíme se je vyhrát," citovaly klubové stránky trenéra Zinédinea Zidanea. První vzájemný souboj s Barcelonou skončil na Camp Nou bez branek.

Reklama

Související témata: