Hlavní obsah

Plašil dostal červenou, jeho Pamplona už 366 minut neskórovala

MADRID

Střelecká mizérie fotbalistů Pamplony ve španělské lize pokračuje. V 6. kole prohráli 0:1 s Racingem Santander a gól nedali už 366 minut. Zápas nevyšel ani českému záložníkovi Jaroslavu Plašilovi, který dostal v 39. minutě červenou kartu a jeho tým v závěru v oslabení inkasoval.

Článek

Český reprezentant se podle listu Marca stal první obětí nově zavedeného pravidla. Podle něj má dostat fotbalista, který ve zdi zahraje rukou rovnou červenou kartu. Pamplona poté i v oslabení držela bezbrankový stav, obranu domácích ale v 91. minutě překonal Juan Valera.

Do čela tabulky se vrátila Valencie, jež vydřela výhru ve Valladolidu. Domácí se prezentovali bojovným výkonem, ale v koncovce se netrefovali mezi tři tyče. To se naopak podařilo hostujícímu záložníkovi Manuelu Fernandesovi, který na začátku druhé půle rozhodl o zisku všech tří bodů.

Valencie vede o skóre před Villarrealem. Třetí je o dva body zpět Sevilla, která v neděli rozstřílela Bilbao 4:0. Stejný výsledek uhrála i Málaga na hřišti Huelvy.

Obhájce titulu Real Madrid podruhé v sezóně ztratil body, když doma jen remizoval 2:2 s Espaňolem Barcelona. Hosté se dokonce dvakrát ujali vedení, ovšem Real zachránil kanonýr Raúl, který vždy rychle vyrovnal. Real je na páté příčce s tříbodovou ztrátou na čelo.

Španělsko - 6. kolo:
FC Sevilla - Bilbao 4:0 (26. Kanouté, 40. Renato, 75. Adriano, 80. Chevantón), Getafe - Almería 2:2 (69. Uche, 71. Casquero - 87. Negredo, 90.+1 Chico), Huelva - Málaga 0:4 (1. Eliseu, 39. Baha, 48. Duda, 62. Eli), La Coruňa - Numancia 1:0 (13. Lafita), Mallorca - Gijón 0:2 (11. Carmelo, 50. Canella), Pamplona - Santander 0:1 (90.+1 Valera), Valladolid - Valencie 0:1 (54. M. Fernandes), Real Madrid - Espaňol Barcelona 2:2 (25. a 45. Raúl - 21. Tamudo z pen., 31. García).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články