Hlavní obsah

Barcelona nastřílela i Almeríi pět branek, Eto'o dal hattrick

MADRID

Fotbalisté Barcelony si tři dny po vysokém vítězství v Lize mistrů v Basileji s chutí zastříleli také ve španělské lize. Almeríu porazili rovněž 5:0, když všechny branky dali už v prvním poločase. Třemi góly v rozmezí pouhých 19 minut se na kanonádě nového vedoucího týmu tabulky podílel kamerunský útočník Samuel Eto'o, hosté už po půlhodině přišli o vyloučeného Negreda.

Článek

Betis Sevilla porazil v osmém kole Osasunu Pamplona 2:0 a připsal si první vítězství v ročníku na soupeřově hřišti. Domácí na svou premiérovou výhru stále čekají a v tabulce jsou předposlední.

Pamplona, které v sobotu kvůli disciplinárnímu trestu scházel záložník Jaroslav Plašil, držela se soupeřem krok až do 56. minuty, kdy z trestného kopu prostřelil domácí zeď kamerunský záložník Emana. I druhá branka pak padla po standardní situaci: chybujícímu domácímu brankáři vypadla střela z dvaceti metrů, kterou za jeho záda dorazil volný útočník Pavone.

Španělsko - 8. kolo:
Pamplona - Betis Sevilla 0:2 (56. Emana, 82. Pavone), Barcelona - Almería 5:0 (5., 21. a 24. Eto'o, 13. Henry, 37. Alves).

Reklama

Související témata: