Hlavní obsah

Pepe přiznal, že fauloval hráče, který byl za simulování vyloučen

Obránce Realu Madrid Pepe se ve středu přiznal k tomu, že útočník Pamplony Juanfran byl v nedělním utkání španělské ligy vyloučen neprávem. Pepe jej prý v pokutovém území fauloval, rozhodčí však hráči hostujícího celku ukázal druhou žlutou kartu za simulování a Juanfran musel jít v 82. minutě za stavu 2:1 pro Real do šatny.

Článek

Situace vyvolala bouřlivé reakce a rozhodčí Alfonso Perez Burrull byl nakonec stažen z dnešního pohárového derby mezi Barcelonou a Espaňolem.

"Měla to být penalta, kopl jsem ho do kotníku. Ale musíte respektovat rozhodnutí, na které má sudí jen zlomek sekundy," uvedl Pepe na adresu Pereze Burrulla.

Fotbalový svaz už dodatečně Juanfranovi jednu žlutou kartu umazal, prezident Pamplony Pachi Izco nicméně označil rozhodčího za nemorálního. Emoce z nedělního utkání chtěl Pepe otupit tím, že pozve poškozeného protihráče na oběd, ten už ale křivdu necítí. "Všichni viděli, že jsem nefilmoval a že mi Pepe hodně pomohl (na zem). Ale už je to minulost a nemám s tím problém," řekl Juanfran.

Reklama

Související témata: