Hlavní obsah

Real přečkal v duelu s Getafe penaltu a v nastavení slavil výhru

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v úterním utkání 32. kola španělské ligy nad Getafe 3:2 a snížili náskok vedoucí Barcelony na tři body. V závěrečné desetiminutovce dramatického zápasu padly tři branky, tu poslední dal domácí Higuaín v třetí nastavené minutě. Hosté krátce předtím neproměnili penaltu.

Článek

Real po Soldadově hlavičce záhy prohrával a vyrovnání mu zajistil až Higuaín, který v nastaveném čase první půle využil zaváhání hostujících zadáků. Další góly pak padaly až v závěru zápasu: v 84. minutě hosty opět dostal do vedení Albín, ale dvě minuty nato Guti znovu vyrovnal.

V 88. minutě kopalo Getafe po Pepeho faulu a vyloučení penaltu, jenže Casquero zkusil panenkovský oblouček a proti Casillasovi s ním neuspěl. A v nastavení toho hosté hořce litovali, když jim Higuaín vstřelil přesnou ranou do růžku vítězný gól.

Bilbao uspělo na stadionu poslední Numancie, odkud si odvezlo tři body za výhru 2:1. Pro hosty se přitom zápas nevyvíjel dobře, poněvadž už v desáté minutě prohrávali a krátce nato navíc přišli o vyloučeného stopera Ocia. I v oslabení však dokázali stav otočit.

Španělská liga - 32. kolo:
Numancia - Bilbao 1:2 (10. Domingo Cisma - 30. Toquero, 48. Llorente), Real Madrid - Getafe 3:2 (45.+1 a 90.+3 Higuaín, 86. Guti - 10. Soldado, 84. Albín).

Reklama

Související témata: