Hlavní obsah

Hvězda Realu se předvedla, Benzema zazářil neskutečnou přihrávkou

Barcelona/Praha

Asistencí z říše snů se v utkání 32. kola fotbalové La Ligy na hřišti Espaňolu prezentoval útočník Realu Madrid Karim Benzema. Bílý balet se díky nedělní výhře 1:0 dostal do čela tabulky a šest kol před koncem soutěže má dvoubodový náskok před druhou Barcelonou.

Foto: Albert Gea, Reuters

Francouzský fotbalový útočník Realu Madrid Karim Benzema (vlevo) přihrává na jediný gól utkání 32. kola La Ligy proti Espanyolu.

Článek

Francouzský útočník Karim Benzema opět předvedl fotbalovou genialitu. V duelu 32. kola španělské soutěže proti Espaňolu přihrál na vítěznou trefu brazilskému záložníkovi Casemirovi vskutku oku lahodícím způsobem.

Fotbalisté Bílého baletu jediný gól utkání vstřelili v nastavení prvního poločasu. Spoluhráče se dlouhým nákopem do vápna pokusil najít obránce Marcelo, míč se po nepovedené hlavičce domácího hráče dostal k Benzemovi, který patičkou nasadil housle obránci Espaňolu a přesně nalezl nabíhajícího Casemira.

Brazilský reprezentant nezaváhal a Real poslal do čela La Ligy. Konkurent v boji o titul z Barcelony totiž v sobotu zaváhal na hřišti Celty Vigo a na svého odvěkého rivala díky remíze 2:2 ztrácí šest kol před koncem soutěže dva body.

„Zápas s Espaňolem je minulostí a už myslíme na Getafe. Stále je před námi dlouhá cesta, víme, že každý zápas je pro nás jako pohárové finále. Chceme vyhrát ligu," nechal se po utkání slyšet autor gólu Casemiro.

Reklama

Související témata: