Hlavní obsah

Kaká na prodej? Ve frontě stojí Chelsea a Manchester City

LONDÝN

Španělský fotbalový gigant Real Madrid sice přivedl brazilského špílmachra Kaká před pouhými dvěma lety, už prý ale uvažuje o jeho prodeji. O zájemce by nejspíš nebyla nouze, z Anglie se podle listu Daily Mail hlásí hned dva - Chelsea a Manchester City, kteří jsou známí notorickým utrácením.

Foto: Ina Fassbenderová, Reuters

Brazilec Kaká v dresu Realu Madrid

Článek

Kaká přišel na San Bernabeu v roce 2009 za 58 miliónů liber (zhruba 1,7 miliardy korun), ve stejném letním termínu Real uskutečnil rekordní kšeft, když přivedl Cristiana Ronalda za 80 miliónů liber (2,5 miliardy korun). Jenže Kaká se ve Španělsku neuchytil tak jako Ronaldo. Stíhala ho zranění a pokles formy.

Podle Daily Mailu byl Jose Mourinho zprvu rád, že může dát někdejšímu hráči AC Milán šanci k napravení reputace, ale to už je prý pasé. Na konci sezóny se údajně madridský velkoklub chystá Kaká zbavit, což oživilo dlouhodobý zájem Chelsea i Manchesteru City. Oba kluby měly Brazilce v hledáčku již dříve a majitel londýnského klubu Roman Abramovič je věrným fanouškem devětadvacetiletého hráče.

Mezi obdivovatele Kaká patří také současný kouč Chelsea Carlo Ancelotti, oba ostatně spolupracovali v milánském AC. Jenže Ancelottiho pozice v Chelsea není příliš jistá a v létě by se tak mohli na Stamford Bridge minout.

Arabští šejkové z Manchesteru City se pravidelně zapojují do jakéhokoliv honu na známá jména a Kaká tak nebude výjimkou. V Realu je navíc nyní na hostování ze City Emmanuel Adebayor, kterého by Citizens mohli přihodit jako součást obchodu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články