Hlavní obsah

VIDEO: Další pohroma pro Real. Casillas vyrobil hrubku, Jarošík se mohl radovat

MADRID

Na fotbalisty Realu Madrid se od triumfu ve Španělském poháru valí jedna pohroma za druhou. Svěřenci trenéra Jose Mourinha museli v týdnu skousnout krutou lekci od nenáviděné Barcelony v Lize mistrů a o víkendu si v domácí lize náladu rozhodně nelepšili. Obří hrubka gólmana Ikera Casillase načala nečekanou porážku od outsidera ze Zaragozy, v jejímž dresu se z cenného skalpu favorita mohl radovat Jiří Jarošík.

Foto: Reuters

Zklamaný brankář Realu Iker Casillas.

Článek

Před poločasovou přestávkou chtěl brankář Realu pomoct obraně odkopem dlouhého nákopu domácího mužstva, jenže při výběhu z šestnáctky míč z voleje minul a domácí Lafita přišel poměrně lacino k vedoucímu gólu. Real se snažil zápas otočit, ale skóre jen dotahoval a nakonec překvapivě prohrál 2:3.

“Je možné, že vše, co se odehrálo v posledních dnech, jsme měli stále v hlavách. Ale to není žádná omluva. Zaragoza podala velmi dobrý výkon a těžila z našich chyb. Jsem celkem naštvaný, že náš tým nedosáhl na lepší výsledek kvůli chybě, kterou jsem sám vyrobil, ale stále jsme lidé a lidé zkrátka chybují,” okomentoval své selhání Casillas na klubových stránkách.

“Nikdy jsme se ale nevzdali. Pořád jsme věřili, že můžeme vyhrát. Pokaždé se stalo něco nešťatsného, když jsme byli blízko vyrovnání zápasu. Na Kaká možná měla být penalta, Benzema trefil břevno...Odstřelili nás třetím gólem, ale pořád jsme se snažili. Prostě se nám to nakonec nepodařilo,” smutnil gólman.

Částečnou útěchou pro Real mohl být fakt, že nečekanou porážku si připsala i Barcelona a královský klub tak má stále alespoň teoretickou šanci na titul. Už v úterý však čeká na Mourinhův tým hodně těžká výzva v odvetě semifinále Ligy mistrů právě na hřišti Barcelony, kam si přiveze porážku 0:2 z úvodního domácího duelu.

Reklama

Související témata: