Hlavní obsah

Fotbalisté Valencie i Atlétika Madrid doma uhráli remízu 1:1

MADRID

Fotbalisté Valencie zachránili ve španělské lize domácí remízu 1:1 s Bilbaem až díky Soldadově brance z 89. minuty. Stejného výsledku dosáhlo před svými diváky také Atlétiko Madrid a prodloužilo sérii bez vítězství na šest soutěžních utkání.

Článek

Baskické mužstvo poslal na valencijské Mestalle do vedení v 72. minutě dalekonosnou střelou osmnáctiletý talent Iker Muniain. Ztrátu všech bodů odvrátil až v předposlední minutě domácí kapitán Roberto Soldado, který udělal pohotovou kličku brankáři a připsal si šestý ligový zásah v sezoně.

Obě branky na madridském Stadionu Vicente Calderóna padly z pokutových kopů. První proměnil už ve druhé minutě hostující Izraelec Tomer Hemed, bod zajistil Atlétiku dvě minuty před pauzou Radamel Falcao. Také kolumbijský kanonýr se trefil v domácí soutěži pošesté.

Španělská fotbalová liga - 9. kolo:
Betis Sevilla - Vallecano 0:2 (80. Bangoura, 88. Koke z pen.), San Sebastian - Getafe 0:0, Atlético Madrid - Mallorca 1:1 (43. Falcao z pen. - 2. Hemed z pen.), Pamplona - Zaragoza 3:0 (18. García, 27. Nino, 30. Nekúnam), Valencie - Bilbao 1:1 (89. Soldado - 72. Muniain),

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.