Hlavní obsah

VIDEO: Mourinho lezl po zádech náhradníka. Nemá respekt, zuří Valencie

VALENCIE

Komu chybělo, že už dlouho nebylo slyšet o nějaké vylomenině Jose Mourinha, dočkal se. Impulzivní kouč Realu Madrid byl po třetím gólu utkání ve Valencii jak utržený ze řetězu a na oslavu vítězné branky si „osedlal“ náhradníka Jose Callejona. Při svém veselí se pak srazil s Davidem Albeldou a Jordim Albou.

Foto: ČTK/AP

Kouč Realu Madrid slaví gól Sergia Ramose proti Valencii.

Článek

Mourinhova exhibice sice pobavila fanoušky u televize po celém světě, ale místním ve Valencii se vůbec nelíbila. „To je prostě Mourinho. Nemá pro Valencii vůbec respekt. Tohle jsou prostě věci, kterým by se mělo na hřišti vyhýbat,“ zlobil se obránce domácích Jeremy Mathieu.

Hněv fanoušků na stadiónu Mestalla se obrátil i proti rozhodčím, kteří v nastavení atraktivního zápasu neodpískali pokutový kop po údajné ruce Gonzala Higuaína v pokutovém území. I na Mourinha se pak z hlediště sesypala sprška předmětů.

Podle portugalského kouče by však Valencie měla být „polichocena“ vášní, s jakou Real oslavoval vítězný gól proti ní.

„Slavíme exkluzivně proti Valencii, protože je to těžký soupeř. Lidé nám říkají, že jsme arogantní, když góly neoslavujeme. Teď jsme zase arogantní, když oslavujeme. Měli by být polichoceni způsobem naší oslavy. Takhle se neradujete v obyčejném zápase proti obyčejnému soupeři. Tentokrát jsme oslavovali naše góly s emocemi a respektem,“ dodal trenér Realu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články