Hlavní obsah

Real Betis - Real Madrid 0:1Bílý balet vede španělskou ligu, rozhodl Carvajal

Madrid
Aktualizováno

Fotbalisté Realu Madrid ve španělské lize zvítězili na hřišti Betisu Sevilla 1:0 a poskočili do čela neúplné tabulky. Utkání třetího kola rozhodl v 61. minutě Dani Carvajal. FC Sevilla remizovala 1:1 na hřišti Elche a v aktuální sezoně poprvé ztratila body a inkasovala. Svěřenci trenéra Julena Lopeteguiho jsou o skóre druzí.

Foto: Jose Breton, ČTK/AP

Karim Benzema z Realu Madrid v utkání s Betisem.

Článek

Betis v prvním poločase s Bílým baletem držel krok. Střelu domácího Fekira vyrazil brankář Courtois, na druhé straně Isco těsně minul. Vyrovnaný zápas po hodině hry gólově otevřel obránce Carvajal umístěným volejem po Benzemově centru. Real mohl přidat pojistku, ale střídající Asensio s Hazardem své šance nevyužili. Těsně před koncem Courtois zneškodnil Montoyovu ránu, takže Betis má po třech kolech na kontě dva body.

V Elche hostující Rodríguez brzy trefil tyčku, ale jako první skóroval v 11. minutě domácí Roco po Fidelově přihrávce. Sevillský tým srovnal krátce před pauzou, kdy En-Nesjrí hlavou zužitkoval Acuňův centr z přímého kopu. Druhá půle už moc velkých šancí nepřinesla a hostující favorité se museli spokojit s bodem.

San Sebastian doma zdolal Levante a podruhé za sebou zvítězil 1:0. Další baskické mužstvo Bilbao stejným výsledkem uspělo ve Vigu a v ligovém ročníku udrželo neporazitelnost.

Španělská fotbalová liga - 3. kolo:
Vigo - Bilbao 0:1 (34. Williams)
Elche - FC Sevilla 1:1 (11. Roco - 40. En-Nesjrí)
San Sebastian - Levante 1:0 (42. Barrenetxea)
Betis Sevilla - Real Madrid 0:1 (61. Carvajal)

Reklama