Hlavní obsah

Není normální, že Messi na hřišti zvrací, řekl trenér Barcelony

Barcelona

Podle trenéra fotbalistů Barcelony Gerarda Martina není normální, že největší hvězda jeho týmu Lionel Messi občas na hřišti během zápasů zvrací. Argentinskému reprezentačnímu kapitánovi se to naposled stalo ve středeční přípravě v Rumunsku (0:0) a po zápase přiznal, že ho nevolnost sužovala i několikrát ve španělské lize.

Foto: Radu Sigheti, Reuters

Kapitán argentinské reprezentace Lionel Messi se v Bukurešti musel smířit s tím, že na něj fanoušci Rumunska svítili laserem.

Článek

"Něco není v pořádku. Ale není důvod k obavám, protože to nijak neovlivňuje jeho výkon. Stává se mu to pravidelně," uvedl Martino na tiskové konferenci před sobotním ligovým duelem s Valladolidem.

"Dokonce kvůli tomu svého času navštěvoval specialistu, ale ten mu nepomohl. Všechny testy byly neprůkazné," doplnil kouč obhájce titulu, který před 27. kolem ztrácí bod na vedoucí Real Madrid.

Čtyřnásobný držitel Zlatého míče v Bukurešti zvracel už po sedmi minutách hry, ale na hřišti zůstal až do konce a proti rumunské obraně se neprosadil. Šestadvacetiletý Messi už měl podobné žaludeční problémy přímo na trávníku například před třemi lety ve španělském Superpoháru s Realem Madrid nebo v loňské březnové přípravě Argentiny ve vysoko položené Bolívii.

Reklama

Související témata: