Hlavní obsah

Messiho trefa rozvášnila fanynku. Gól v síti Realu slavila pětistovkou na zadečku

Sundal dres, políbil ho a poslal pozdrav do nebe. Takhle Lionel Messi slavil vítězný gól na hřišti Realu. Pětistý zásah v barvách prvního týmu Barcelony si vychutnával, i když fandové Bílého baletu skřípali zubama. A co teprve fanoušci Katalánců. I když je Messi z Argentiny, jeho velká fanynka z Brazílie, modelka Miss Bum Bum Suzy Cortezová si číslo 500 dokonce napsala na zadeček a pochlubila se s tím na internetu.

Foto: Stringer, Reuters

Lionel Messi z Barcelony se raduje op gólu proti Realu.

Článek

Messi v nastaveném čase práskl do míče a poslal ho do sítě. Barcelona v tu chvíli byla v euforii. Vítězství v El Clasiku, to je nejvíc, vědí příznivci katalánského gigantu po celém světě. A co teprve, když přijde v nastaveném čase, pár sekund před koncem. To je teprve lahoda.

Trefa barcelonského Boha Messiho rozparádila i brazilskou krásku Suzy Cortezovou. Ta se na znamení tirumfu pochlubila na internetu vyšpuleným zadečkem, na kterém svítila velká číslice 500 na počest Messiho zásahu (pokud by se počítaly i trefy za B a C barcelonský tým, šlo by o Messiho gól s pořadovým číslem 511). Pochopitelně byla oblečená v dresu argentinské hvězdy s desítkou na zádech.

Kráska, která se netají svou láskou k Barceloně, stejně jako se ráda odhaluje na internetu, tak navázala na chvíle, kdy Katalánci v Lize mistrů zázračně přešli přes PSG. Tehdy pro změnu pózovala ve vaně s Messiho dresem přes rameno a obrovskou šestkou za zády. Dříve se odhalila třeba i proto, aby Argentinec prodloužil v klubu z Camp Nou smlouvu.

Reklama

Související témata: