Hlavní obsah

Prasklo to! Hollywoodská hvězda chválila vyloučeného obránce Realu, ten trapas ustál

Madrid/Praha

Byl vyloučený, jeho Real Madrid prohrál El Clasico a stejně se dočkal pochvaly. Obránce „Bílého baletu" Sergio Ramos možná nevěřil vlastním uším. Když se po prestižní fotbalové bitvě setkal s filmovou hvězdou Julií Robertsovou, ta se s obráncem chtěla vyfotit. A pak přišel trapas. „Hrál jste úžasně. Bylo to vzrušující," prohodila známá herečka. Informace prosákla na veřejnost až pár dní po utkání.

Foto: Sport.cz

Herečka Julia Roberts se po šlágru španělské fotbalové ligy mezi Realem a Barcelonou fotila s hvězdami. Na snímku je s Portugalcem Cristianem Ronaldem.

Článek

Bitva nejlepších týmů španělské ligy přitahuje hvězdy. Že budou na hřišti se dá očekávat, celá řada superstar se ale sejde i v ochozech. Tentokrát zamířila na El Clasico také filmová superstar Julia Roberts. A po utkání ji klub pozval na prohlídku stadiónu. Během ní se setkala i s fotbalisty. Pozdravila se a vyfotila s většinou Bílého baletu, u Barcelony pak došlo jen na Lionela Messiho.

Herečka, kterou proslavila třeba role ve filmu Pretty Woman, vzbudila pořádný rozruch. Nejvíce pak ve chvíli, kdy se fotila s obráncem Sergio Ramosem. Toho totiž pochválila za předvedenou hru, i když byl třináct minut před koncem vyloučený.

Držitelka prestižního Oscara možná ani netušila, s kým se vlastně fotí, a chtěla jen pár slovy zkrátit čekání, než se oba připraví. Z úst jí vyklouzla větička, které se mnozí zasmáli a další jen nevěřícně koukali. „Hrál jste úžasně, bylo to vzrušující," prohodila směrem k vyloučenému Ramosovi a dodala, že to byl úžasný večer. Stoper situaci zvládl a „zahrál" to skvěle. Faux pas přešel bez mrknutí oka, jako by se nic nestalo.

Hvězdy Realu porážka určitě bolela, ale při setkání s herečkou se snažily nedávat to najevo. Třeba Cristiano Ronaldo se smál a alespoň zkoušel vypadat šťastně. "Vždycky potěší, když se setkáte s příjemnými lidmi. Bůh žehnej tobě i tvé rodině," uvedl na twitteru Ronaldo u fotky s herečkou. S hvězdou se vyfotili i Marcelo, Modrič, trenér Zidane i barcelonský Leo Messi.

Reklama

Související témata: