Hlavní obsah

Plzeň dostane v Madridu nařezáno, tuší sázkaři. V zázrak doufá jen jediné procento tipérů

Blíží se zápas, o jehož výsledku mají tipéři jasno. Viktoria Plzeň se večer představí na Estadio Santiago Bernabéu, kde změří síly s jedním z nejúspěšnějších klubů posledních let Realem Madrid. Navzdory tomu, že královský klub se momentálně potýká s řadou problémů, o favoritovi není pochyb. Na výhru fotbalistů Realu je aktuálně kurz 1,07:1, na remízu 14,5:1 a na vítězství Viktorie 37:1. Drtivých 98 % sázkařů neváhá a na tiket dává Real, senzační úspěch Plzně volí pouhé 1 %.

Foto: Vincent West, Reuters

Trenér Realu Madrid Julen Lopetegui gestikuluje na své svěřence. Jeho budoucnost na lavičce Bílého baletu je nejistá.

Článek

Viktorii zkrátka téměř nikdo nevěří. „Jestliže Plzeň v Římě v minulém kole Ligy mistrů narazila na soupeře z tak trochu jiné planety, tentokrát se bude muset poměřit s mužstvem z jiné galaxie. Ronaldo je sice fuč, výsledky jsou daleko za očekáváním, pod trenérem se kýve židle, to ale na situaci nic nemění," předesílá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

„Naopak se čeká, že Real nastoupí v plné palbě, a tak si viktoriáni 'sáhnou' na hráče, které měli nebo stále mají vylepené nad postelemi. Kurz 1,07:1 pro sázkaře nemá význam, většina z nich proto volí na tiket porážku Plzně o tři a více branek a i tento kurz 2,44:1 je tak trochu dárek," líčí bookmaker.

Důvěru sázkařů dost možná odráží i maximální vklady, které na utkání byly zatím přijaty. Na triumf Realu činí nejvyšší vklad na tiket 250 tisíc korun, v případě Plzně se jedná o 10 tisíc korun. Na druhou stranu, pokud by k takovému zázraku došlo, pak by si zmíněný „střelec" přišel na výhru 370 tisíc.

Reklama

Související témata: