Hlavní obsah

Pekelné přivítání! Fanoušci Atlétika hecovali hráče už před stadionem

Madrid/Praha

Pomyslným dvanáctým hráčem na hřišti byli fanoušci Atlétika Madrid během osmifinále fotbalové Ligy mistrů proti obhájcům trofeje z Liverpoolu. Nažhavení příznivci španělského klubu hráče hecovali už před příjezdem na stadion. Silnici lemovaly bengálské ohně doprovázené hlasitými chorály. Na bouřlivou kulisu, která v úterý vládla před madridským svatostánkem, se můžete podívat ve videu níže.

Fanoušci Atlétika Madrid vytvořili hráčům bouřlivou kulisu už při příjezdu na stadion.

 
Článek

Pod velkým tlakem se díky výsledkům v La Lize během posledních týdnů ocitli fotbalisté Atlétika Madrid a zejména pak šéf lavičky Diego Simeone. Nažhavení fanoušci na svůj milovaný klub před osmifinále Ligy mistrů nezanevřeli. Hecovali je naopak ještě před příjezdem na stadion.

Kouč domácích Simeone pak po vítězství 1:0 ochozům arény Wanda Metropolitano vysekl nejednu poklonu. Ve španělské lize trápící se Atlético potřebovalo proti suverénnímu anglickému lídrovi něco navíc. Fanoušci i populární argentinský trenér to zjevně vycítili.

Simeone tribuny během celého zápasu hecoval a mohutně jejich směrem gestikuloval. „Za celou dobu, co jsem v Atlétiku, jsem nezažil, aby byl stadion celých devadesát minut v jednom kuse s námi," rozplýval se šťastný Argentinec po cenném domácím skalpu úřadujících šampionů.

Reklama

Související témata: