Hlavní obsah

Trenér Chelsea si již zamlouvá hotel na finále Ligy mistrů

ŘÍM

Fotbalisté londýnské Chelsea v úterý nastoupí v Římě ke svému teprve čtvrtému zápasu základní skupiny Ligy mistrů, přesto již plánují, jak se do hlavního města Itálie na jaře vrátí. V květnu se tam totiž bude hrát finále nejprestižnější pohárové soutěže Evropy, v kterém nechtějí chybět. Trenér Luiz Felipe Scolari dokonce již domlouval rezervaci v místním hotelu.

Článek

"Víme, že do květnového finále je ještě hodně dlouhá cesta. Ze všeho nejdříve musíme dnes bodovat s AS Řím, abychom postoupili do další fáze," citoval Scolariho deník Mirror. "Uděláme však vše pro to, abychom se do Říma v květnu vrátili," dodal.

Brazilský trenér svým svěřencům, mezi které patří i český brankář Petr Čech, věří natolik, že již jednal s vedením luxusního hotelu Cavalieri Hilton o možné rezervaci na květen.

"Líbí se mi náš hotel. Proto jsem požádal vedení, že pokud s tím budou souhlasit, rád bych to tu na květen rezervoval," uvedl Scolari na adresu hotelu, kde se za apartmá platí 24 tisíc korun za noc. Hotel leží necelé dva kilometry od Olympijského stadionu, kde se finále Ligy mistrů odehraje.

Reklama

Související témata: