Hlavní obsah

Alespoň někdo na výprasku Plzně v Mnichově vydělal, sázkař bere téměř 10 miliónů korun

Praha

Krach jedněch může přinést radost druhému. Přesně takový byl i středeční večer, ve kterém fotbalová Plzeň nejdříve slavnostně nastoupila v Lize mistrů na stadiónu Bayernu Mnichov, aby si posléze odvezla hořkou porážkou 5:0. Na druhé straně stojí sázkař, který i díky vysoké výhře Bayernu získal jednu z nejvyšších výher v historii Tipsportu - výhru 9 790 428 korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Bayernu slaví třetí gól v plzeňské síti. Vpředu zklamaný plzeňský obránce David Limberský, vlevo stoper Roman Hubník.

Článek

Sázkař svým tipům na fotbal, hokej a basketbal hodně věřil. Vždyť do hry pustil extrémně vysoký vklad 99 000 korun. Na tiket vložil basketbalový zápas Eurocupu, dokonce zápas 2. švédské hokejové ligy Troja – Djurgarden, v němž trefil remízu, a potom pět zápasů středečního programu fotbalové Ligy mistrů.

Vyšla mu výhra Galatasaray Istanbul nad Kodaní, trefil remízu Benfiky s Olympiakosem Pireus, tip na Manchester United jistil raději sázkou na jeho neprohru proti San Sebastianu.  Do milionářského tiketu ještě vložil výhry Paris St. Germain na Anderlechtu a výhru Bayernu nad Plzní. Zatímco Anderlechtu dal na tiketu náskok jednoho gólu, Plzni dokonce 2:0. Očekával tak, že Bayern sestřelí Plzeň minimálně třemi góly a Viktorka se neprosadí, což se stalo mírou vrchovatou.

Výhra Bayernu nad Plzní s handicapem 0:2 v kurzu 1,6:1 byla u Tipsportu vsazena na dalších 17 tisících tiketech, ale nikdo ze sázkařů nebyl až tak úspěšný jako výše zmíněný tipující. Dalších 1500 sázek se objevilo na přesný výsledek 5:0 pro domácí Bayern, a to v kurzu 10,5:1.

Reklama

Související témata: