Hlavní obsah

FANTASY: V odvetách Ligy mistrů čekáme dominanci Bayernu, Chelsea a Realu Madrid

Fotbalová Liga mistrů má na programu odvety vyřazovací části. V prvních dějstvích padlo mnoho gólů a do odvety očekáváme stejné brankové hody. V některých zápasech je o postupujících prakticky rozhodnuto, a tak bude v několika případech těžké odhadovat základní jedenáctku.

Mario Götze je kapitánem našeho hvězdného týmu.

Článek

Chelsea patří k týmům, které si postup do další fáze Champions League nevybojovaly, a tak musí v domácím utkání proti Galatasarayi zabrat. K postupu stačí anglickému celku neinkasovat. Petra Čecha v brance lehký úkol sice nečeká, ale věříme, že naše gólmanská jednička zopakuje skvělý výkon z víkendového utkání proti Tottenhamu a zápas dohraje s čistým štítem.

Bayern bude proti Arsenalu suverénní

Obranu tvoří další zástupce Blues Azpilicueta a společně s ním dvojice zadáků s velkými útočnými choutky Marcelo a Alves. V záloze se objeví dva borci z Bayernu Mnichov. V zápase proti Arsenalu čekáme opět dominanci německého celku a Robben s Götzem by měli být tahouny veškerých ofezivních akcí Bayernu. Götzemu dokonce svěřujeme na ruku kapitánskou pásku. Dalším do záložní řady je Hazard, který umí nejen brankové příležitosti vytvářet, ale i proměňovat.

V útoku se objeví Van Persie, který by měl svými zásahy pomoct ze svízelné situace Manchesteru. V jaké sestavě nastoupí Real Madrid ke svému utkání, je těžko předpovídatelné, jelikož je o postupujícím prakticky rozhodnuto. Domníváme se však, že by mohl dostat šanci mladičký talent Jesé, kterého doplní z povinnosti nejlepší střelec Ligy mistrů Ronaldo.

Reklama

Související témata: