Hlavní obsah

FANTASY: Real Madrid útočí na překonání rekordu, který drží Barcelona

Pokud Real Madrid porazí v úterním domácím zápase Ligy mistrů Ludogorec Razgrad, připíše si 19. vítězství po sobě a překoná tím rekord Barcelony. Fotbalová Champions League nabídne i další zajímavé souboje, ve kterých se bude jedenáct týmů usilovat o posledních pět volných míst ve vyřazovací fázi soutěže.

Cristiano Ronaldo hraje ve skvělé formě a v našem výběru nesmí chybět.

Článek

Real Madrid je suverénem nejprestižnější evropské klubové soutěže. Je jediným celkem, který vyhrál všechny dosavadní duely ve skupině B a na svém kontě má 15 bodů. V posledním kole vyzve Ludogorec Razgrad a my věříme, že svůj zápas bez problémů zvládne. Do obrany putuje Varane a v záloze bude společně s Cristianem Ronaldem zaměstnávat obranu hostů Bale.

Ajax bojuje o místo v Evropské lize

Ajax Amsterdam se utká v přímém souboji proti Apoelu o účast v jarní části vyřazovací fáze Evropské ligy. My favorizujeme tým z Nizozemska a věříme v jeho výhru. Apoel vstřelil v dosavadních pěti utkáních pouze jednu branku a proti Ajaxu by neměl své střelecké konto rozšířit. Do naší obrany putují Denswil a Van Rhijn, svatyni bude hájit Cillessen.

Pokud nechce Juventus spoléhat na zaváhání Olympiakosu, musí proti Atlétiku bodovat. Navíc má italský tým stále šanci na postup do osmifinále z prvního místa. Doufáme, že před domácími fanoušky Strá dáma úkol splní a bude bodovat. Hlavními strůjci ofenzivních akcí by měli být Pirlo a Tévez.

Reklama

Související témata: