Hlavní obsah

De Bruyne zbaštil fintu fanouškovi a dal mu dres. Co hvězdu obměkčilo?

Parádní finta. Chlapík ve vestě pořadatele si kleká po utkání Ligy mistrů před hvězdu Manchesteru City Kevina De Bruyneho, objímá ho a vlepí mu pusu. Na oplátku dostane dres. Nádhera, řeknete si. Idylickou chvíli po fantastické bitvě s Monakem pokazí následný sprint muže s dresem v ruce. Vyklubal se z něj totiž převlečený fanoušek Citizens a po trávníku jej začali nahánět strážci pořádku.

Foto: Lee Smith, Reuters

Fotbalista Manchesteru City Kevin De Bruyne dal muži, který si před něj po utkání Ligy mistrů s Monakem klekl, dres. Nešlo o pořadatele, ale o převlečeného fanouška.

Článek

Zápas Ligy mistrů končí, hráči si mění na památku dresy. Opora Citizens Kevin De Bruyne mezi nimi ale chybí. Má jiné starosti. Na trávníku ho totiž zastavil mladík ve svítivé vestě, klekl si před hvězdu anglického týmu a ta mu na oplátku dává dres. Dojemná tečka za parádním zápasem, který Citizens vyhrávají 5:3.

Fanoušci však nestačí zírat, co se děje poté. Mladík od belgického reprezentanta kvapem odchází a pak se dá do běhu. Za pořadatele se totiž pouze převlékl, je to jeden z příznivců anglického týmu a s cenným suvenýrem neunikl pozornosti stewardů. Kamery zachytily, jak za odcházejícím De Bruynem, prchá mladík před strážci pořádku.

Reklama