Hlavní obsah

Sorry! Gól v samém závěru připravil fotbalového fanouška bezmála o milión

Většina fotbalových fandů si smlsla na hodech v úterních osmifinálových duelech Ligy mistrů, v zápasech Manchesteru City s Monakem a Leverkusenu s Atlétikem Madrid padlo dohromady čtrnáct gólů. Jeden z příznivců si však musel rvát vlasy! To všechno kvůli tiketu, na který mohl brát v přepočtu bezmála milión korun, nebýt trefy Leroye Saného v závěru utkání na Etihad Stadium.

Foto: Darren Staples, Reuters

Leroy Sané, autor pátého gólu Manchesteru City proti AS Monaco. V tu chvíli se německého sázkaři zbortil sen o pohádkové výhře.

Článek

Fanda z Německa si vsadil za pouhých 1,9 eura na výhru Manchesteru 4:3 a Atlétika v poměru 4:2 v celkovém kurzu 1:18000, a pokud by mu tip vyšel, mohl se těšit na celkovou výhru 34 200 eur (v přepočtu kolem 925 000 korun). Když v utkání svěřenců trenéra Pepa Guardioly proti Radamelu Falcaovi a spol. v 77. minutě Stones otočil skóre na 4:3, mohl sázkař skákat radostí. Atlético vedlo 4:2 a v tu chvíli mohl být o pořádný balík bohatší!

Jenže brankostroji nebyl konec. Německý záložník Leroy Sané v 82. minutě doklepl do odkryté branky parádní Agüerovu přihrávku a konečný výsledek tak zněl 5:3. A jeho krajanovi se v tu chvíli zbortil sen o pohádkové výhře.

„Promiň," omlouval se jednadvacetiletý Sané později na svém twitterovém účtu poté, co se o příběhu fanouška - smolaře dočetl v novinách.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články