Hlavní obsah

Pokud Boleslav postoupí, bude hrát znovu doma

OSLO

Pokud se fotbalistům Mladé Boleslavi podaří postoupit do třetího předkola Ligy mistrů, v němž by byl jejich soupeřem Galatasaray Istanbul, sehrají odvetný zápas na svém stadiónu. V úterý to potvrdil ředitel středočeského klubu Jaromír Šeterle.

Článek

Středočeši původně zvažovali, že by případný zápas třetího předkola odehráli na větším stadiónu, nejspíše v nepříliš vzdáleném Liberci; v úvahu také přicházely větší stadióny v Praze. Ovšem nakonec budou hrát doma, protože na jiném než boleslavském stadionu by zřejmě zápas nevyprodali.

Vedení klubu se zatím o příštím soupeři vyjadřuje jen opatrně, protože odvetný zápas proti Valerenze Oslo sehrají Boleslavští teprve ve středu a postup ještě zdaleka nemají v kapse. Nadějná výhra 3:1 z prvního utkání je však přece nutí o této alternativě uvažovat, proto už také shánějí o tureckém velkoklubu informace. O víkendu sledoval asistent trenéra Petr Čuhel možného soupeře ve Frankfurtu, kde Galatasaray ve finále tureckého Superpoháru podlehl Besiktasi 0:1.

Pokud Mladá Boleslav postoupí, střetne se s Galatasarayem v úterý 8. srpna nebo o den později na soupeřově půdě, odveta se bude hrát ve středu 23. srpna v Čechách. Termín prvního utkání měl turecký klub nahlásit UEFA do dnešního poledne.

Reklama

Související témata: