Hlavní obsah

Madrid měl kure**** štěstí, zpíval Klopp nad ránem po porážce od Realu

Praha

Jeho tým utrpěl ve finále Ligy mistrů bolestivou porážku, sám opět skončil těsně pod vrcholem, ale i tak trenér Liverpoolu Jürgen Klopp dostál své pověsti „muže z lidu“ a po pár hodinách se dokázal přes neúspěch přenést a nad ránem si s fanoušky Reds pořádně zaskotačil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci Liverpoolu sledují finále Ligy mistrů doma na Anfield Road.Video: sntv

 
Článek
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci Realu Madrid slaví na svém stadiónu.

Sestřih finále Ligy mistrů.

Na sociálních sítích koluje video, jak německý kouč v 6 hodin ráno po porážce v Kyjevě od Realu Madrid 1:3 zpívá v objetí s příznivci písničku s poněkud obhroublým textem:

„Viděli jsme pohár evropský, Madrid měl štěstí kur***ký. Přísaháme, že zůstaneme cool, pohár zase bude mít Liverpool."

Z videa se zdá, že jeden z fanoušků má pověšenou na krku trenérovu stříbrnou medaili.

Klopp prohrál všech šest posledních finálových duelů v různých soutěžích, u liverpoolských fandů se však navzdory tomu těší stále větší popularitě. Atraktivní herní projev a obrovské emoce, které na Anfield Road po hubenějších letech přinesl, hladoví fanoušci nadšeně kvitují.

Ve finále v Kyjevě se stal smutným hrdinou jeho krajan v bráně Loris Karius, jenž se obřími chybami výrazně podepsal pod dvěma inkasovanými góly a celkovou porážkou.

„Soucítím s ním, je to fantastický kluk. Ta druhá chyba se stala v důsledku té první. Nemohl to vyhnat z hlavy. Je velká škoda, že se něco takového stalo zrovna v tomhle zápase," litoval gólmana, jenž se po utkání jen těžce bránil slzám.

Reklama

Související témata: