Hlavní obsah

Komplikace pro Paříž! V nominaci chybí Messi i Neymar

Ještě před několika týdny se fanoušci francouzského velkoklubu těšili na zápas s nováčkem ligy Clermontem, který měl nabídnout domácí debut Lionela Messiho v dresu Paris Saint-Germain. Kdy se však konečně na stadionu Parc des Princes dočkají premiéry kompletního útočného tria, není jisté. Podle zveřejněné zápasové nominace bude chybět Messi i Neymar.

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Lionel Messi poprvé v dresu francouzského giganta

Článek

Velmi nabitý program čeká PSG po ukončení zářiové reprezentační pauzy. Ve středu se vypraví do Belgie, kde odehrají první utkání skupiny Ligy mistrů s Bruggami. Následující víkend doma hostí svého největšího ligového rivala Lyon.

Trenér pařížského týmu musí učinit poměrně těžké rozhodnutí, zda do základní jedenáctky postaví hráče, kteří se vrátili po reprezentační pauze, nebo je nechá odpočinout na středeční zápas. Nováček ligy Clermont v předchozích zápasech překvapil a momentálně je na 3. místě tabulky.

Velký otazník stál nad hvězdným triem Messi - Neymar - Mbappé. Vzhledem k nepříznivé covidové situaci v Jižní Americe není jisté, zda Argentinec Lionel Messi a Brazilec Neymar budou připraveni na sobotní ligové utkání. K tomu francouzský útočník Kylian Mbappé utrpěl při jednom z reprezentačních zápasů zranění lýtka.

V úterý klub zveřejnil, že se jedná o lézi nízkého stupně. Rozhodujícím dnem měl být čtvrtek. Zatímco se Mbappé podrobil zdravotní prohlídce v Paříži, tak jihoamerická dvojice stále byla ve svých rodných zemích.

Reklama

Související témata: