Hlavní obsah

FANTASY: Mistrovství světa ve fotbale se blíží! Úvodní zápas musí Brazílie zvládnout

Ve čtvrtek vypukne v Brazílii Mistrovství světa ve fotbale a s ním i Fantasy pro tuto jedinečnou událost. Jaromíru Jágrovi se zalíbilo hraní Fantasy natolik, že se rozhodl zapojit i do Fantasy MS 2014 ve fotbale! Pro vás to znamená, že máte další šanci porazit Jaromíra Jágra a získat jednu z několika hodnotných cen s podpisem našeho nejlepšího hokejisty. Abychom zvýšili šance na vaši výhru, přinášíme vám ideální jedenáctku podle redakce Fantasy.

Obrana Brazílie je velkou jistotou hvězdného celku

Článek

Na MS 2014 ve fotbale pozorně sledujte rozpis kol, jelikož na každý nový hrací den je zapotřebí si vytvořit novou sestavu. My jsme vám to ulehčili tím, že na každý den máte v nabídce jen ty hráče, kteří v daný den hrají. Podrobný rozpis kol naleznete zde.

Kvalitní obrana zdobí hru Kanárků

V zahajovacím zápase Brazílii favorizujeme, byť je nečeká vůbec lehký soupeř  z Chorvatska. Sestava se bude teprve krystalizovat během turnaje, a proto při našem odhadu budeme vycházet především z přátelských zápasů. Branku bude hájit Júlio César, který by měl být jasnou jedničkou v brance domácího týmu. U obrany by taktéž nemělo být příliš otazníků. Na kraje obrany se postaví Alves a Marcelo. Stopery by měli být Luiz a Thiago Silva. David Luiz bude hrát s kapitánskou páskou, jelikož si nejen velmi zdatně plní své defesivní úkoly, ale je nebepečný při hře hlavou a mohl by se po rohu prosadit. Obrana Brazílie v posledních třech přípravných utkání neinkasovala a působila velmi kompaktním dojem. Proti Chorvatsku by měla svou dobrou formu potvrdit.

Záloha je větším oříškem. Během přípravných zápasů hráči hodně rotovali, a tak je určování hráčů, kteří dostanou pro zahajovací utkání šanci složitější, navíc musíme zohlednit i cenu fotbalistů. Dobrými výkony se standardně prezentoval Oscar, se kterým nastoupí Luis Gustavo. V záloze je doplní Hernanes a jediný zástupce Chorvatska v naší sestavě Rakitič.

Neymara jsme museli v sestavě oželet 

Na útok nám už příliš prostředků nezbylo. V sestavě se neobjeví největší hvězda domácích Neymar, toho v našem výběru nahradí Hulk, který bude doplněn Bernardem, který od začátku s velkou pravděpodobností nenastoupí, ale v průběhu utkání by do zápasy zasáhnout mohl.

Nezapomeňte si udělat sestavu i vy a hrajte s námi o hodnotné ceny.

Reklama