Hlavní obsah

FANTASY: Jágr věří Nizozemsku! V sestavě má hned sedm jeho hráčů

Jaromír Jágr se drží v polovině tabulky průběžného pořadí Fantasy hráčů. Do konce šampionátu však ještě zbývá pořádná várka zápasů, a tak máte stále příležitost hokejového útočníka New Jersey porazit a odnést si hodnotnou cenu. S jakou sestavou se Jaromír vydal do boje dnes?

Jágr složil tým pouze z hráčů Španělska a Nizozemska.

Článek
Fotogalerie

Dnes má FANTASY MS 2014 na programu tři zápasy. Velkým favoritem jsou fotbalisté z Nizozemska, kterým věří i Jágr a do sestavy jich pro duel s Austrálií zařadil hned sedm. V dalších zápasech proti sobě nastoupí Španělsko a Chile a Chorvatsko s Kamerunem. V útoku bude hrát s kapitánskou páskou Robin Van Persie.

Van Persie kapitánem Jágrova výběru

V záloze by měli hvězdu tulipánů zásobovat gólovými přihrávkami Robben a de Jong. Obrana je pak složena výhradně z hráčů Nizozemska. Vedle sebe budou hrát Janmaat, Blind a Vlaar. Těmto borcům bude krýt záda Cillessen.

Nezapomeňte si vytvořit tým na dnešní kolo!

Poslední čtyři volná místa v sestavě naší hokejové legendy patří hráčům Španělska. Jágr věří, že se úřadující mistři světa v zápase proti Chile chytí a dojdou si pro první výhru na šampionátu. O góly by se měla postarat dvojice Pedro a Villa, záloha bude vyztužena Iniestou a Fábregasem.

Reklama

Související témata: