Hlavní obsah

FANTASY: Jaromír Jágr favorizuje Kolumbii a Řecko!

Osmé kolo Fantasy MS 2014 si pro všechny hráče přichystalo velmi těžký oříšek. Ve všech duelech se totiž hledá favorit celkem těžko. Jaromír Jágr favorizuje celky Kolumbie, Řecka a Anglie.

Kapitánem týmu Jaromíra Jágra Sturridge.

Článek
Fotogalerie

Dnes se můžeme těšit na zápasy Kolumbie s Pobřežím slonoviny, Japonska s Řeckem a Uruguaye s Anglií. Kolumbie si v úvodním duelu velmi hladce poradila s Řeky a ukázala všem fotbalovým fanouškům, že to jde i bez Falcaa. Pobřeží slonoviny porazilo Japonsko. Boj Anglie a Uruguaye je existenčním bojem o setrvání v turnaji! Pojďme se nyní podívat na to, jak si s nelehkým úkolem poradil Jaromír Jágr a s jakou sestavou vytáhl do boje pro zisk Fantasy bodů.

Vytvořte si sestavu na dnešní kolo a vydejte se do boje o hodnotné ceny!

Jaromír Jágr favorizuje Kolumbii, ze které dal do své sestavy hned čtyři borce. Do brány postavil Ospinu, jenž bude mít asi hodně práce s odrážením pokusů Drogby nebo Gervinha. V obraně zastupuje Kolumbii Yepes a v záloze dvojice Cuadrado a Zuniga.

Jágr věří ve výhru Řecka

Velmi početně je zastoupeno Řecko. Z této země vytáhl Jágr čtyři borce a je tedy jasné, že Jágr nevěří ve výhru fotbalistů ze země vycházejícího slunce. Řecko reprezentují Torosidis a Manola v obraně, Katsuranis se objeví v záloze a Samaris bude dělat parťáka Sturridgeovi. Sturridge není jediný zástupcem Anglie v sestavě našeho hokejisty. Útočníka z Liverpoolu doplní Wilshere a Gerrard, kteří se společně poperou o důležité body proti Uruguayi.

A co vy, už mate jasno o své sestavě? Pokud ano, tak si rychle udělejte sestavu a vyrazte do dalšího boje proti Jaromíru Jágrovi!

Reklama

Související témata: