Hlavní obsah

Angličané prosí Itálii o pomoc. Balotelli chce na oplátku pusu od královny!

Anglie je na kolenou, kolébka fotbalu se po prohře s Uruguayí 1:2 pomalu loučí s postupem do osmifinále mistrovství světa. Po dvou zápasech je Albion bez bodu, přesto stále existuje šance, jak si zajistit účast v další fázi turnaje. Jenže naděje je velmi malá. A hlavně - Angličané potřebují dvojnásobnou výpomoc Itálie, která pro ně musí vyhrát zápasy s Kostarikou a Uruguayí. A toho hned využil známý rebel Mario Balotelli.

Foto: Ivan Alvarado, Reuters

Mario Balotelli znovu perlí - za pomoc Anglii požaduje pusu od britské královny!

Článek
Fotogalerie

Anglický trenér Hodgson, záložník Gerrard i další hráči Albionu už se po čtvrtečním galapředstavení Luise Suáreze s postupem ze základní skupiny rozloučili. Jenže možná předčasně, pokud totiž Italové ovládnou skupinu a třikrát vyhrají, dostane Anglie druhou šanci.

Jaké jsou postupové šance Anglie?
Mizivé - Itálie musí dnes porazit Kostariku a v úterý zdolat také Uruguay, přičemž Albion musí v posledním duelu vyšším rozdílem zvítězit nad Kostarikou

Tři lvi už dnes usednou k televizním obrazovkám a na dálku budou povzbuzovat squadru azzurru. Jenže nic není zadarmo a známý rebel Mario Balotelli na Twitteru okamžitě vyhlásil svůj požadavek: „Pokud dneska porazíme Kostariku, tak chci - samozřejmě na tvář - pusu od britské královny!" poněkud šokoval italský útočník, který ještě před rokem hájil barvy Manchesteru City.

Osmaosmdesátiletá Alžběta II., která vládne šestnácti nezávislým státům Commonwealthu už od roku 1953, se k Balotelliho vtípku pochopitelně nevyjádřila. Výpomoc třiadvacetiletého Super Maria a jeho spoluhráčů by však celá Anglie nesmírně potřebovala.

Vyhrají Italové všechny tři zápasy ve skupině D?
Ano, Anglie tím pádem dostane druhou šanci
35,9 %
Ne, squadra azzurra stoprocentní nebude
64,1 %
Celkem hlasovalo 16856 čtenářů.

Reklama