Hlavní obsah

Suárez-vegetarián? Gólman Pobřeží slonoviny během zápasu jedl trávu

Fortaleza

Zatímco Uruguayec Luis Suárez v pondělním duelu s Itálií znovu přesvědčil, že se s chutí zakousne do čerstvého lidského masa, jiný špičkový fotbalista na světovém šampionátu ukázal, že dává přednost spíše vegetariánskému soustu.

Foto: Sport.cz

Gólman Pobřeží slonoviny Boubacar Barry si při zápase MS v Brazílii raději než na soupeři pochutnal na trávníku.

Článek

Suárez se za pokousání Itala Chielliniho zřejmě styděl, protože ho všemožně popírá a důkazy označuje za spiknutí proti své osobě. To brankář Pobřeží slonoviny Boubacar Barry se naopak s radostí o svůj úlovek podělil do objektivů fotoaparátů.

Barry prožíval takovou euforii z vyrovnávacího gólu Bonyho Wilfrieda v utkání proti Řecku, že se zakousl do trávníku. Jeho šťastný úsměv tak v puse ještě nějakou dobu zdobil chomáč rozžvýkaného pažitu.

Zdálo se, že úsměv gólmanovi i jeho spoluhráčům vydrží ještě dlouho po zápase. Remíza 1:1 by totiž pro Slony znamenala postup do osmifinále MS. Jenže Samarasův gól z penalty ve třetí minutě nastavení nakonec znamenal vyřazení afrického týmu a postup Řecka.

„Tohle byl velmi krutý způsob jak prohrát zápas, ale Řekové o vítězství hodně bojovali. Dělila nás minuta od postupu. Jsem hrozně zklamaný a frustrovaný," smutnil kouč Pobřeží slonoviny Sabri Lamouchi.

Reklama

Související témata: