Hlavní obsah

Nedělní trénink v Ostravě bude otevřený pro fanoušky, dorazí i Hujerovi

Ostrava
Aktualizováno

Hned den po bitvě s mistry světa v Německu mohou fanoušci české fotbalové reprezentace z Ostravy a okolí sledovat hráče Jarolímova týmu na domácí půdě. V neděli, dva dny před následujícím kvalifikačním duelem s Ázerbájdžánem, se od 18 hodin uskuteční na vítkovickém stadiónu veřejný trénink reprezentace.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český tým před duelem se Severním Irskem.

Článek

Nejvíc se z hráčů do Ostravy těší brankář Tomáš Vaclík. Odchovanec Vítkovic netají, že jeho rodina a kamarádi budou v hledišti ještě početnější skupinou než populární Hujerovi.

"Chodí mi pořád žádosti o vstupenky, mám toho strašně moc a budu je dávat dohromady až do posledního dne. Stoprocentně se to přiblíží k padesáti lístkům. Už jsme ve Vítkovicích hráli se Srby (4:1) a dopadlo to dobře. Myslím, že i atmosféra byla dobrá. Věřím, že na zápas navážeme a v Ostravě budeme mít stoprocentní bilanci," doufá Vaclík.

Všichni fotbaloví příznivci se mohou již v neděli zdarma naladit na úterní kvalifikační souboj a prohlédnout si všechny osobnosti týmu Karla Jarolíma.

Trénink odstartuje v 18:00, brány stadiónu se fanouškům otevřou s hodinovým předstihem. „Fanoušci se mohou těšit nejenom na samotný trénink, ale také na soutěže o vstupenky nebo týmové plakáty," láká na fotbalový zážitek tiskový mluvčí reprezentace Pavel Pillár.

Cestou si fanoušci budou moci zakoupit lístky na třetí kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa proti Ázerbájdžánu. Jeho výkop je naplánován na úterních 20:45 a vstupenky jsou nadále k dostání. „Pokladny u stadiónu budou v neděli otevřeny od 17 do 20 hodin, k dispozici jsou všechny tři cenové kategorie v hodnotě 200, 400 a 600 korun. Možnost osobního zakoupení vstupenek na pokladnách stadiónu budou mít fanoušci také v pondělí od 15 do 19 hodin a následně v den utkání od 16:45 až do výkopu duelu," upřesňuje Pillár.

Vedle toho mohou fanoušci nadále použít online možnost zakoupení vstupenek na stránkách www.vstupenkyfotbal.cz.

Hráči na vyhlášenou atmosféru v Ostravě hodně spoléhají. „Zdejší fanoušci už mnohokrát dokázali, jak výjimečnou atmosféru umí týmu nachystat. Znám to z vlastní zkušenosti a na návrat domů se strašně těším," říká za celou kabinu vítkovický odchovanec Vaclík.

Reklama

Související témata: