Hlavní obsah

Bookmakeři věří, že Jarolím u reprezentace zůstane. Kurzy ale vypsali i na Itala či Bosáka

Praha

Navzdory nevydařenému boji o fotbalové mistrovství světa 2018 v Rusku jsou bookmakeři Fortuny přesvědčeni, že lodivod národního mužstva Karel Jarolím ve funkci zůstane i pro další kvalifikační cyklus v kurzu 1,2:1. Každopádně pokud by přece jen k jeho odvolání došlo, hlavní aspiranti na pozici kouče reprezentace jsou ve shodném kurzu 8:1 Ivan Hašek a Vítězslav Lavička.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Karel Jarolím a Ladislav Krejčí.

Článek
Fotogalerie

Jarolím o konkurenci na pravém obránci

Trenér národního týmu Jarolím hodnotí výkon Filipa Nováka

Po nadějném výkonu proti Německu dostal v Severním Irsku fotbalový národ další políček. Byť teoretická naděje na účast v baráži je pryč a je otázkou, jak se generalita postaví k působení Karla Jarolíma v pozici trenéra.

„Sám Jarolím avizoval, že končit nehodlá, do startu další kvalifikace o EURO 2020 je ale ještě času dost. Analýza stávajícího neúspěchu bude patrně hovořit o reálných možnostech současného týmu, případně perspektivě některých mladých hráčů, s čímž konec konců lze souhlasit. To vše se podepíše pod tím, že Jarolím bude ve funkci potvrzen i pro další období," říká Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Vedle Lavičky a Haška si například fanoušci Sparty mohou vsadit na Andreu Stramaccioniho v kurzu 20:1, k dispozici je i Jaroslav Šilhavý ze Slavie (15:1) a ve hře je také další návrat Pavla Vrby (10:1).

Trenér národního týmu k 1.9.2018:
Karel Jarolím1.2
Ivan Hašek8
Vítězslav Lavička8
Pavel Vrba10
Jaroslav Šilhavý15
Zdeněk Zeman15
Andrea Stramaccioni20
Jindřich Trpišovský20
Jakub Dovalil25
Daniel Šmejkal30
Bohumil Páník40
Milan Máčala40
Václav Jílek40
Josef Csaplár50
Vlastimil Petržela50
Jozef Chovanec55
Jaromír Bosák1000
Měl by trenér Karel Jarolím odejít od reprezentace?
Ano
41,2 %
Ne
58,8 %
Celkem hlasovalo 25102 čtenářů.

Reklama