Hlavní obsah

Klokani dali dárek známému herci, přijel jim fandit na soustředění

Praha

Dvojnásobná radost zavládla v táboře fotbalistů Bohemians. Vyhráli nad skotským Celticem 1:0 a zároveň dali krásný dárek svému věrnému fanouškovi, známému herci Ivanu Trojanovi. Pro něj jsou Klokani z Vršovic srdeční záležitostí, neváhal proto vyrazit za týmem na soustředění do Rakouska, aby viděl přípravný zápas. A nelitoval.

Foto: Milan Malíček, Právo

Herec Ivan Trojan v dresu Bohemians 1905 (vpravo)

Článek

Respekt ze jména slavného soupeře byl na místě, ale Pražané ukázali, že se dokážou měřit i s týmy kalibru týmu z Glasgow, jenž se připravuje na Ligu mistrů. „Výsledek odpovídá, spíš jsme měli přidat pojišťující gól," smál se po utkání trenér Klokanů Martin Hašek.

Ten je za možnost herní konfrontace se silným soupeřem rád. „Jak jinak může hráč získat sebevědomí než z takového zápasu. Kluci se díky tomu můžou dostat na vyšší mentální úroveň," věří.

Zápas si užil i syn trenéra Filip Hašek. Ten přitom třeba v dorostu Sparty hrál proti Manchesteru United. Teď byl po přípravě pomalu v sedmém nebi. „Tomuhle se dlouho nic nevyrovná. Porazit Celtic, to je zážitek. Pro nás i pro lidi. Fanoušci, to je pecka. Byli skvělí," svěřil se po utkání internetovým stránkám vršovického klubu.

Reklama