Hlavní obsah

Hrozivá hrubka. Nešťastník daroval soupeři postup v asijské Lize mistrů

Dauhá/Praha

Zbyly mu jen oči pro pláč. Nešťastník večera Mohammad Bagher Sadeghi, gólman íránského klubu Zob Ahan, nebude na pondělní odvetné utkání osmifinále asijské Ligy mistrů proti Al-Ittihadu vzpomínat zrovna v dobrém. Fatální hrubka, kterou brankář předvedl, totiž znamenala ztrátu prakticky veškerých nadějí na postup klubu do další fáze soutěže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Íránský gólman předvedl šílenou hrubkuVideo: sntv

 
Článek

Mohammad Bagher Sadeghi se pokusil odkopnout skákající míč v 54. minutě utkání za stavu 1:1. Jenže jeho snaha dopadla nejhůře, jak mohla. Gólman promáchl na prázdno a jeho kopačka balón pouze lehce olízla. Nezbylo mu proto nic jiného než sledovat, jak balón míří loudavou rychlostí do sítě.

Saúdskoarabský celek Al-Ittihad se tak k vedení 2:1 dostal v podstatě zdarma. Společně s výsledkem předchozího zápasu v tu chvíli Zob Ahan prohrával už 2:4. Televizní záběry zachytily, jak zkroušený brankář polehává na trávníku a zpytuje své svědomí.

Zázrak se nekonal. Tým nešťastníka utkání nakonec prohrál 3:4. Výsledek znamená konec íránské účasti v tamní Lize mistrů.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články