Hlavní obsah

Tohle neměl dělat! Ronaldova sestra ostře vyplísnila Van Dijka za vtípek o CR7

Jízlivě vtipkovat o Cristianu Ronaldovi se evidentně nevyplácí, obzvlášť v den, kdy skončí až třetí v anketě o nejlepšího fotbalistu - ve Zlatém míči. Druhý muž pořadí Virgil van Dijk se o to jen pokusil a vykoledoval si káravě výchovnou nálož, kterou sepsala Ronaldova sestra Katia Aveirová, čímž se dostala na přední stránky sportovních médií po celém světě.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Útočník Juventusu Cristiano Ronaldo střídá během zápasu Serie A proti AC Milán.

Článek

Van Dijk zaostal za vítězným Lionelem Messim o pouhých sedm bodů, před třetím Ronaldem měl náskok 203 bodů. Ronaldo už tradičně Messiho korunovaci odmítl osobně přihlížet a dal přednost ceremoniálu v Miláně, kde pro něj byly nachystané vítězné pocty.

Když Van Dijk dostal otázku, co říká na absenci Ronalda v Paříži, naoko se divil. „Proč? On měl snad šanci vyhrát?“ vtipkoval nizozemský obránce Liverpoolu.

A to neměl dělat. Alespoň podle sestry hvězdného Portugalce. Ta se ihned jala sepisovat na svém instagramovém účtu kritickou palbu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Acho que há pessoas a viver completamente frustradas!!! E fora da realidade... A tal humildade! Repórter: "Cristiano Ronaldo não estará cá esta noite. É menos um rival a ter em conta." Van Dijk: " É Cristiano Ronaldo realmente um rival?" Foi esta a resposta do central holandês do Liverpool, quando confrontado sobre a ausência do astro português da gala desta noite. É certo e sabido que Ronaldo não ganhará o prémio desta noite. Apesar de ter vencido importantes títulos colectivos...mas isso é outra conversa e que lá na frente iremos ver onde vai chegar a verdade sobre o futebol !!! Agora, caro Virgil, para onde tu vais, Cristiano Ronaldo já foi e já veio mil vezes . Vê lá bem, meu caro Virgil, que o Cristiano Ronaldo foi tri-campeão no país onde tu já jogas há anos e ainda não conseguiste meter a mão na "lata". O Cristiano Ronaldo até foi o melhor jogador e melhor marcador no país onde jogas Virgil. Por sinal, era até bem mais jovem que tu. Depois, caro Virgil, o Cristiano Ronaldo foi para outras paragens e tornou-se no maior jogador da história de um clubezito. Real Madrid, diz-te algo Virgil? É possível que sim, porque esse clube, com esse tal Cristiano até te derrotaram na final de uma tal de Champions League. Dessas, já o Ronaldo tem 5, Virgil. E esse tal Ronaldo e companheiros, com as quinas ao peito, esmagaram a tua "laranja" numa final. Foi duro, Virgil? Temos pena. E, caro Virgil, numa das épocas menos conseguidas da sua carreira, o Cristiano Ronaldo ainda venceu mais títulos que tu. Impressionante, não é? Agora, Virgil, vai vencer títulos daqueles que realmente contam e depois falamos. Quando tiveres uma mão cheia deles, dos realmente importantes, talvez te possas sentar à mesa com o Cristiano. Ou como se diz na nossa terra, cresce e aparece! E para mim @cristiano és e serás para sempre o melhor jogador do mundo!!! E quem não gosta que ponha na roda do prato !!!😂❤️❤️❤️( como se diz na nossa terra ,pequenina para muitos ) mas de onde saiu o melhor de todos os tempos...#assinoembaixoluisfaria #cr7n1 #Eotrabalhocontinua #respostastánahistoriaenomuseu #orgulhodomeurei #Deusnocomando

Příspěvek sdílený Katia Aveiro (@katiaaveirooficial),Pro 2, 2019 v 3:00 PST

„Podle mě na tomhle světě žije spousta frustrovaných lidí. Tak, Virgile, kam ty kráčíš, došel Cristiano Ronaldo už tisíckrát. Víš, můj milý Virgile, Cristiano Ronaldo byl trojnásobným šampionem v zemi, kde ty už roky hraješ, aniž bys sáhl na trofej. Stal se tam dokonce nejlepším hráčem a nejlepším střelcem. A mimochodem, byl mladší než ty teď,“ rozepsala se Aveirová.

„Pak, milý Virgile, Cristiano Ronaldo odešel na jiná místa, kde se stal nejlepším hráčem historie jednoho klubu, Realu Madrid. A teď ti něco řeknu, Virgile. Možná to bylo proto, že tenhle klub s Cristianem tě také porazil ve finále Ligy mistrů.“

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Fotbalista Juventusu Cristiano Ronaldo (vlevo) s trofejemi pro nejlepšího hráče italské ligy vedle svého spoluhráče Miralema Pjaniče s cenou pro nejlepšího záložníka.

„Tu Ronaldo vyhrál pětkrát, Virgile. A ten chlápek Ronaldo se svými spoluhráči také porazil tvoje oranžové ve finále (Portugalsko ve finále Ligy národů proti Nizozemsku). Bylo to tvrdé, Virgile? Je nám to líto. A i v těch nejméně úspěšných časech své kariéry vyhrál Cristiano Ronaldo více titulů než ty. To je krásné, ne?“ psala Ronaldova sestra.

„Tak teď, Virgile, začni vyhrávat tituly, které mají nějakou váhu, a pak si můžeme povídat. Když jich pár posbíráš, nějaké opravdu významné, možná budeš moct sedět u stolu vedle Cristiana. Pro mě je Cristiano nejlepším hráčem všech dob,“ napsala Aveirová.

Reklama

Související témata: