Hlavní obsah

Ronaldo slavil 35. narozeniny. Na ulici na něj čekal luxusní dárek za miliony

Takhle slaví pětinásobný držitel Zlatého míče! Hvězdný Cristiano Ronaldo měl ve středu pětatřicátiny. Dárek v podobě mercedesu v hodnotě několika milionů si pro něj připravila jeho partnerka Georgina Rodríguezová. Luxusní vůz čekal na překvapeného portugalského fotbalistu na jedné z ulic turínského města.

Foto: Massimo Pinca, Reuters

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo oslavil 35. narozeniny. Ilustrační foto

Článek

Ronaldo své narozeniny oslavil ve známé turínské restauraci Casa Fiore. Po večeři s partnerkou a synem na něj před podnikem čekala gratulující parta přátel. A také nový přírůstek do jeho sbírky luxusních automobilů: Mercedes Benz Brabus.

Cena takového vozidla se podle serveru Dailymail pohybuje kolem 600 000 liber (asi 17,5 milionu korun). Video s překvapeným fotbalistou umístila na sociální síť Instagram jeho partnerka, modelka Georgina Rodríguezová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo 💝🏎 🎁 @cristiano #happybirthday

Příspěvek sdílený Georgina Rodríguez (@georginagio),Úno 5, 2020 v 1:18 PST

„Gratuluji muži mého života," napsala šestadvacetiletá Argentinka k příspěvku na sociální síti. Pětinásobný vítěz Ligy mistrů údajně vlastní více než 20 superluxusních automobilů včetně Bugatti La Voiture Noir, aktuálně nejdražšího auta na světě.

Reklama

Související témata:
Brabus