Hlavní obsah

Čech si s toaleťákovou výzvou poradil po svém. Výzva má úspěch i mezi hokejisty

Praha

Pokud alespoň trochu sledujete sociální sítě, rozhodně vám neunikla tzv. #StayAtHomeChallenge, kterou si lidé zkracují dlouhé chvíle v karanténě. Do výzvy se zapojila řada známých fotbalistů, pro které je to většinou hračka, i když nožičky musí dávat s toaletním papírem, ale nyní se challenge šíří i mezi hokejisty. Výtečně oba své oblíbené sporty dokázal propojit bývalý reprezentační fotbalový golman, Petr Čech.

Foto: Tomáš Třeštík/Sport Invest

Petr Čech

Článek
Fotogalerie

Bývalý fotbalista, který se po konci kariéry znovu postavil mezi tři tyče, tentokrát ale jako hokejový brankář, chytající za Guildford ve čtvrté britské lize, spojil hokej s fotbalem dohromady. S toaletním papírem si nejprve začal pinkat golmanskou holí, a poté přidal ještě pár klasických nožiček. Do výzvy ho nominovala ruská hokejová legenda Igor Larionov.

Výzvu od golmana Caroliny, Petra Mrázka, přijal jeho spoluhráč Martin Nečas, který si počínal opravdu mazácky, jenže až na druhý pokus. Při tom prvním totiž papír naháněl po celém pokoji, nešťastně uklouzl a skončil na zemi. Naštěstí se mu nic nestalo.

Nečas nominoval Martina Kauta z Colorada, který svůj pokus absolvoval pod vedením herce Ondřeje Vetchého, alias Jirky Luňáka z Okresního přeboru. Ne, nikdo neporušil domácí karanténu, Kaut si jen pustil hercův komentář z reproduktoru.

Pobavení v podobě této výzvy si nenechal ujít ani nejlepší střelec NHL David Pastrňák, který žongloval v poměrně úsporném modelu. Filip Chlapík z Ottawy si zase málem rozkopl televizi a nominoval hráče Žraloků Tomáše Hertla, který nožičky zakončil přesnou střelou na pomyslnou branku v podobě mobilního telefonu, který jeho snažení natáčel.

Reklama