Hlavní obsah

Obrovská tragédie. Mladý fotbalista vletěl do drátů vysokého napětí, zraněním podlehl

Sao Paulo/Praha

Sportovní svět truchlí. Brazilský fotbalista Kaio Felipe v úterý tragicky zemřel poté, co vletěl na kitu do drátů vysokého napětí. Bylo mu 21 let. K neštěstí došlo v nejlidnatějším jihoamerickém městě Sao Paulu. Mladík působil v týmu Independente, který hraje nižší brazilskou soutěž.

Foto: Sport.cz

Brazilský fotbalista Kaio Felipe (uprostřed) zemřel po zásahu elektrickým proudem. Archivní foto

Článek

Felipe nastupoval na pozici levého obránce v lize Campeonato Paulista A2. O jeho tragické smrti zástupci Independente informovali v úterý. „S lítostí v našich srdcích oznamujeme, že náš hráč Kaio Felipe zemřel. Upřímnou soustrast jeho rodině," objevilo se na facebookovém profilu klubu.

Přestože se v oficiálním stanovisku o příčině smrti nepíše, podle místních médií Felipe kitoval s přáteli v Sao Paulu. Kvůli příliš silnému větru ale vletěl do drátů vysokého napětí a dostal smrtící zásah elektrickým proudem.

„Tak mladý, tak plný života, tak zdvořilý, tak skromný, tak přátelský. Měl jsem s ním krásné přátelství. Přezdíval jsem mu 'Fabio Santos z Pradao' kvůli jeho pokutovým a volným kopům," napsal o něm místní novinář.

Reklama

Související témata: