Hlavní obsah

Fanoušci si stále mohou zajistit lístky na Španělsko

Speciální nabídka pro všechny fanoušky českého fotbalu nadále pokračuje. Lístky na vrchol letošní sezony, kterým je zářijový střet party kolem Tomáše Rosického s úřadujícími mistry světa ze Španělska, si stávající i noví členové fanclubu mohou nadále zajistit jednoduchou objednávkou na stránkách fanclubu.

Článek

Výjimečnou nabídku mohli všichni registrovaní fotbaloví fanoušci využít už před vánočními svátky, ale možnost rezervace vstupenek platí beze změny také v novém kalendářním roce. Pokud tak fanoušci chtějí na pražské Letné osobně zažít elektrizující atmosféru souboje českých reprezentantů se španělskými fenomény, stačí jen několik kliknutí na monitoru počítače.

Pravidla jsou velmi jednoduchá. Každý registrovaný člen fanclubu si může zajistit maximálně dvě vstupenky, i druhá objednaná však musí být pro registrovaného fanouška. Z původně tří tisíců lístků vyčlených přímo pro fanclub zbývá již pouze tisícovka, po vyčerpání tohoto limitu budou muset případní další zájemci počkat na nabídku lístků mimo oficiální fanclub.

Nachystána jsou čtyři cenová pásma a také zde se ukazuje jedna z mnoha výhod registrovaného členství. U všech čtyřech cen totiž dosáhnete na slevu 10%. A navíc – ani zvýhodněnou cenu navíc nebude třeba zaplatit hned. Fanoušek toužící po lístcích si v tuto chvíli zajišťuje bezplatnou rezervaci, kterou uplatní a zaplatí na terminálech Sazky teprve ve chvíli oficiálního spuštění prodeje v jarních měsících. Jako potvrzení rezervace bude sloužit došlý email a také přiložený voucher ve formátu pdf.

Veškeré kroky nutné k rezervaci a samotnou REZERVACI VSTUPENEK naleznete v sekci Pro Fanoušky/Vstupenky pro fanclub, pro případné otázky je k dispozici oficiální mail info@fanclubfotbal.cz.

Reklama