Hlavní obsah

VIDEO: Rarita. V Gólparádě je i nádherná neuznaná branka

PRAHA

I neuznaný gól jsme zařadili do přehlídky fotbalových zásahů. Stojí za to a nic na tom nemění ani selhání sudích, kteří tuhle nádheru neznali. Pro údajný ofsajd. Ten samozřejmě nebyl ani náhodou. Zase můžete hlasovat. Třeba i pro gól, který neplatil. Proč by v anketě nemohl být také, že? Ale jsou tu i další skvělé trefy.

Foto: Sport.cz

Pablo Osvaldo se nestačil divit, když sudí jeho nádherný gól neuznali.

Článek

1

Pablo Osvaldo z AS Řím střihnul nůžkami a trefil se fantasticky. Brankář Lecce Julio Sergio neměl šanci, ale do dění se vložili rozhodčí. Asistent mával ofsajd. A příkladně se zmýlil. Hráč, který po Gagově centru senzačně zakončoval, v ofsajdu nebyl. Brutální přehmat! Vliv na dělbu bodů v utkání italské ligy to ale nemělo. Stav až do konce zůstal 2:1 pro Římany.

2

Ještě návrat k baráži o ME. Nani svým dalekonosným pokusem zvyšoval v odvetě na 2:0 pro Portugalce. Bosenský brankář Begovič neměl šanci. Tým z Pyrenejského poloostrova nakonec vyhrál 6:2 a postoupil na šampionát.

3

Uruguayec Juan Manuel Oliveira z celku Al Wasl rozjásal jediným gólem v utkání pohárové soutěže v SAE proti Al Ainu také Diega Maradonu, který v dubajském klubu trénuje. To ještě slavný Argentinec nevěděl, že mu veškerou radost záhy zničí zármutek nad smrtí matky.

4

V nizozemské lize padá hodně gólů. A parádních. Lex Immers skvělou ranou zajistil vedení Den Haagu 2:1 na Utrechtem, brankář Van Dijk byl bezmocný, ale jeho tým ještě srovnal na konečných 2:2.

5

Ve vápně neměl žádného dobře postaveného spoluhráče a tak to útočník zkusil drzým nákopem sám. A byl přesný. Švýcar bosenského původu Danijel Subotič z týmu Targu Mures jediným gólem utkání zajistil vítězství na hřišti Petrolulu Ploješť.

6

A ještě jednou nůžky, tentokrát z německé třetí ligy. Marcel Reichwein takhle dával na 2:1 pro svůj tým na hřišti Unterhachingu, kterému hosté po téhle parádě přidali ještě jednu branku.

7

Velkolepá trefa se povedla v polské lize. Rafał Wolski po skvělém obhození soupeře dával nádherně druhý gól Legie Varšava v souboji s Gdaňskem. Tým z polské metropole nakonec vyhrál 3:0.

Reklama

Související témata: