Hlavní obsah

VIDEO: Střelci se činili, v Gólparádě je také efektní pata ve výskoku. Z brankářů trpěl i Drobný

PRAHA

Nádhera všeho druhu. Střelci se během minulého víkendu činili, hýřili nápady. Gólparáda pro tento týden nabízí exkluzivní trefy všeho druhu. Patičky, nůžky, kličky, volej, rána z dálky... Brankáři trpěli, jedním z ´postižených´ je tentokrát i Čech Jaroslav Drobný. Tak vybírejte.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

1

Ostré nůžky na úvod. Salim Hanifi zvyšoval na 2:0 pro celek JS Kabylie v alžírské lize proti domácímu MC Saïda. Soupeř stačil už jen zkorigovat.

2

Mohutný nápřah. Břevno se zatřáslo a odeslalo míč za brankovou čáru. Ariel Rojas se takhle báječně trefil v argentinské lize proti slavnějšímu týmu Boca Juniors, který ale nakonec udržel vedení 2:1.

 3

Jedna klička, druhá klička, soupeři se válejí po zemi a míč je v síti. Damian Alvarez oblafl obránce i brankáře a dával na konečných 3:0 pro Tigres v souboji s Pachukou v mexické lize.

4

Opravdu góly všech typů jsou v nabídce. I tahle paráda z půlící čáry. Autor? Inigo Martinez už v nastaveném čase. Real Sociedad tak vyhrál nad Betisem ve španělské lize 3:2. Co jsem to (do)pustil, jakoby si říkal brankář Casto Barriga.

5

Crvena Zvezda Bělehrad přejela v srbském poháru Sartid Smederevo 4:0, takhle nádherně patou ve výskoku k tomu pomohl brazilský útočník Bruno Mezenga.

6

Opět pata, ale trochu jinak. Rabeaa Sefiany otevíral skóre ve prospěch týmu Al Fateh v saúdskoarabské lize v utkání s celkem Al Ansar a nasměroval tak své mužstvo k vítězství 3:0.

7

A další hračička. Gonzalo Higuaín z Realu Madrid se kouzelně vypořádal se vším, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Dinama Záhřeb Ivana Kelavy. Dával na 3:0, Real nakonec v utkání Ligy mistrů zvítězil 6:2.

8

Pro změnu nekompromisní pecka na závěr. Jan Schlaudraff nechytatelnou ranou srovnával na 1:1 v utkání s Hamburkem. Role statisty v bráně připadla Jaroslavu Drobnému.

Reklama

Související témata: