Hlavní obsah

Při Lize mistrů po hřišti pobíhal nečekaný vetřelec a chtěl olizovat hráče

San Cristobal

Ne, to není okresní přebor někde na vsi. To v prestižní fotbalové soutěži došlo na neobvyklou situaci, zatoulaný pes pobíhal po hrací ploše při utkání Deportivo Táchira - Pumas Unam (1:0) v rámci pokračování Copa Libertadores. Chvíli se nehrálo, o zábavu stojící zvíře odnesl jeden z fotbalistů z hostujícího celku mimo hrací plochu.

Pumy na hřišti krotily psa

 
Článek

Jihoamerická obdoba Ligy mistrů dospěla do vyřazovací fáze, celek Táchira z venezuelského města San Cristobal přivítal mexického soupeře a pro odvetu osmifinále si zajistil těsný náskok.

Než přišly zajímavé akce a gól, dočkali se v osmé minutě diváci i zajímavé vložky. Na ploše se objevil zčista jasna pes, fotbal ho nezajímal, ale pojal touhu pohrát si s těmi chlapíky, kteří se honí na hřišti za míčem. Někteří hráči zjevně měli obavy, zejména ti domácí. Ale byly liché.

Psa toužícího především po zábavě se nepovedlo odehnat, ale nakonec ho odchytil jeden z hráčů hostujících mexických Pum. Čtyřnohý vetřelec, ač na loučení neměl ani pomyšlení a hráče se ještě snažil přátelsky olizovat, skončil nakonec bez problémů mimo hrací plochu.

Reklama