Hlavní obsah

Rozhodčí nakopl hráče během zápasu, zasahovala policie

Praha

Nešlo o nejvyšší soutěž, ani o mistrovství světa. Fotbalová pravidla se ale musí dodržovat všude. I v Peru, v Trujillu při provinčním národním šampionátu amatérů. A na obou stranách. Pokud hráč fauluje, vyfasuje trest. Tak se také stalo. Červená karta, poté řeči a rozhodčí také zapomněl na slušné vychování. Vyloučeného hříšníka nakopl, tím vznikla ještě větší mela a na hřiště museli naběhnout policisté.

Rozhodčí kopl vyloučeného fotbalistuVideo: Reuters

 
Článek

Výkop za polovinu hřiště a ostrý faul při souboji o balón. Hráč týmu Cocoliso Vista Alegre leží, protivník z klubu Porvenir běží jako by se nechumelilo. Rozhodčí Daniel Flores je ale jiného názoru, píská. Vytahuje žlutou kartu, hned po ní červená, která znamená předčasný odchod do sprch.

Hříšník Luis Luna se ale po rozhodčím ohnal a atmosféra ještě zhoustla. Přidali se další hráči a netrvalo dlouho a přišel velký nápřah rozhodčího, který vyloučeného fotbalistu nakopl.

V ten moment na hřiště přibylo osazenstvo, které tam vůbec nemělo být. Vše musela uklidnit až policie, každopádně fanoušci byli hodně slyšet. Až po sedmi minutách se opět začalo hrát.

Reklama

Související témata: