Hlavní obsah

Svatba století! Argentinský Bůh Leo Messi se oženil se svojí dětskou láskou

Rosario
Aktualizováno

Fotbalový svět je na nohou. Současný král tohoto sportu, zbožňovaný Leo Messi, pro mnohé argentinský fotbalový Bůh, se oženil. Za ženu si vzal svou lásku z dětských let Antonellu Roccuzzo a byla to velkolepá událost. Hvězda Barcelony řekla své milé ano v jeho rodném Rosariu. Novomnaželský polibek si dvojice dala před jejich dvěma syny Thiagem a Mateem na červeném koberci při obřadu, kam bylo pozváno 250 hostů, nechyběla řada fotbalových hvězd.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Messi líbá nevěstu, fanoušci aplaudují jako na fotbaleVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Gerard Piqué a Shakira přiletěli na svatbu argentinské fotbalové hvězdy Lea Messiho

Novomanželé přiletěli do Argentiny soukromým letadlem ze Španělska. A sláva to byla ohromná. Mezi pozvanými byly barcelonské hvězdy nedávné minulosti i ty současné. Z Premier League zavítali na veselku Cesc Fábregas či Sergio Agüero, nechyběly ani barcelonské legendy Xavi Hernandez, Carles Puyol a Samuel Eto'o. Z Messiho nynějších parťáků byl na místě Luis Suárez, Neymar či třeba Gerard Piqué.

Královské hody: Steak i sushi

Svatebčané měli zakázáno mít u sebe mobilní telefony. Zaměstnanci muselí odpřísáhnout, že nebudou podávat žádné informace ohledně svatby. Na obřad dohlíželo 450 policistů. Ke klidu novomanželů nepřidaly ani zprávy médií, že mezi Messiho rodinou a jeho nevěstou Antonelou vládlo před svatbou napětí. Podle všeho ale bylo vše zažehnáno a největší hvězda Barcelony vstoupila do svazku manželského.

Messi se zná se svou manželkou od 13 let, mají spolu dva syny Thiaga a Matea. Na jejich svatebné hostině se servíroval například steak se salátem, sushi a různé těstoviny. O zábavu se mimo jiné starala partnerka Messiho spoluhráče Piquého, známá zpěvačka Shakira.

Chyběl trenér Enrique i prezidenti klubu z Camp Nou

Svatby se nezúčastnil Andres Iniesta, přítomný nebyl ani bývalý trenér Barcelony Luis Enriquea a jeho asistent Juan Carlos Unzue. Mezi pozvanými nebyl bývalý prezident klubu z Camp Nou Joan Laporta a to kvůli sporům se současným prezidentem Barcelony Josepem Mariou Bartomeuem.

Reklama

Související témata: